The Incredible Face Mask

Jag fick nyligen hem masken ”The Incredible Face Mask” från Maybeauty.se

maybeauty

Den ska enligt beskrivningen motverka akne och pormaskar genom att ta bort döda hudceller och partiklar som täpper till porerna.

Man ska först tvätta av ansiktet och sedan applicera cremen med penseln. Vänta 30-45 min tills masken torkat och sen dra bort. Det står i instruktionen att det kan svida och OM det gör! Jag gick tårar i ögonen och tillslut orkade jag inte mer så jag fick tvätta bort resterande mask med vatten. Efteråt var huden röd och jag fick boosta med fuktmask och ansiktscreme.

Visst, huden blev mjuk och fin efteråt men jag är tveksam till om jag vill använda produkten igen eftersom det gjorde så ont att dra bort den.

Om ni själva vill testa kan ni använda koden asp50 så får ni 50% på ett kit med två masker, en pensel och hudvårdsguiden.

IMG_3249

Related Posts with Thumbnails

4 kommentarer

 1. Anonym skriver:

  Jag tycker att du fin som du är.Du behöver nog inte använda det där.

 2. Anonym skriver:

  Jag tycker du är snygg som du är.Du behöver inte använda det där.Hälsningar Robert.

 3. Max skriver:

  Har du slutat blogga?

 4. Rebecka skriver:

  Har också testat någon liknande och håller med om att det gjorde väldigt ont och ta av den så det känndes inte så värt att fortsätta:/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Bulk Email Sender