Mitt 2013

Bästa resmålet: Jag var inte på någon längre resa under 2013 men en rolig tripp var till Kolmården och Stegeborgs camping. Att campa är underskattat tycker jag! Det är mysigt att tränga ihop sig i en stuga, grilla på verandan, spela kubb och kort inpå småtimmarna! Mer sånt under 2014!

IMG_2330

kolmården

 

Bästa skönhetsprylen: Jag har testat Glossybox under 2013 och har därigenom fått prova många olika produkter. Men en favorit”skönhetspryl” är inte från Glossybox, det är en locktång från OBH Nordica som jag fick i födelsedagspresent. Har använt den massor!

lockigt hår

obh nordica

 

En kväll att minnas: En härlig sommarkväll på en klippa i Smögen. Fantastisk utsikt, gott vin och trevligt sällskap!

smögen

smögen

 

Bästa överraskningen: När jag kom in på skolan! Jag blev sååå otroligt glad över att jag klarade testerna och kom in!

IMG_8930

Lärde jag känna några nya människor?

En helt ny klass! Har framförallt lärt känna tre av tjejerna riktigt bra och vi har redan haft många roliga utekvällar tillsammans!

Tess och Therese till vänster. Två av alla nya bekantskaper!

1273708_422082674569919_2082887051_o

Bästa köpet:

Var snarare försäljning.. Hade bord på Karlstad loppis en söndag och sålde massor! Mer sånt under 2014. Perfekt för mig som student för jag har massor med prylar som jag inte behöver!

bild

Gjorde jag något jag aldrig gjort förut?

Massor! Men bland annat så startade jag ett lag i amerikansk fotboll. Glad över att jag tog tag i saken för jag är ”duktig” på att låta många idéer rinna ut i sanden. Spelade själv i en månad tills jag blev skadad i nacken. Är tyvärr inte helt återställd men laget lever vidare vilket är kul! Det blev mycket uppmärksamhet kring laget på både gott och ont. Många upptäckte att vi fanns och ville testa men nackdelen med att synas var allt snack som blev.

954818_4694476447793_221880081_n

vf1

Årets träning:

Träningen under 2013 har gått riktigt bra! Jag har tränat regelbundet och ser resultat! Nu är det bara att kämpa vidare och träna ännu hårdare!

träning1

actic karlstad

Årets favoritbild (framför kameran): 

Foto: Duktiga Rebecca!

DSC_9543

Årets favoritbild (bakom kameran): 

Lillebror och Josefin

IMG_6335_2

En liten årsresumé från 2013. Hoppas 2014 blir lika bra!

Related Posts with Thumbnails

1 kommentar

  1. Frida skriver:

    Alltid kul med inblickar från året som gått, detta året ska vi banne mig ses mera! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Bulk Email Sender