Förkyld

Jag var taggad på en massa träning denna veckan men har självklart blivit sjuk! Jag har visserligen inte varit förkyld på säkert 2 år så det var väl dags nu. Käkar massor med frukt, vitaminer och bra mat så förhoppningsvis går det över ganska snabbt.

sick

Jag mår verkligen så otroligt mycket bättre när jag käkar bra mat. Fick många bra tips från boken ”Bodylicious” men hade även bra koll sedan innan. Försöker käka var tredje timme och BRA mat!

Frukost: Gröt, bär, frukt, ägg, hårt bröd med pålägg.
Mellanmål: Keso, frukt, nötter.
Lunch/middag: Kyckling, bulgur, sallad, omelett etc etc.

På två-tre dagar märker jag skillnad! Så nu ska jag se till att bli frisk så även träningen blir bra igen! :)

 

20140107-163058.jpg

Related Posts with Thumbnails

5 kommentarer

 1. Anonym skriver:

  Hoppas du kryar på dig.Hälsningar Robert.

 2. A skriver:

  Nån synpunkt/uppfattning på att skippa kolhydrater i form av ris/pasta/potatis etc?

  • Sandra skriver:

   Min högst egna åsikt är att man såklart behöver kolhydrater men att man kan välja rätt kolhydrater. Jag har valt bort bröd, pasta etc. för jag mår bättre utan det. Väljer istället bulgur, råris, bönor och quinoa som exempel. Kroppen behöver både kolhydrater, fett och protein för att fungera men man kan ju välja bättre eller sämre mat :)
   Jag är dåligt påläst gällande dieter och skulle nog aldrig kunna gå på en strikt diet. Äter det jag tycker om, är hyfsat enkelt och laga och som jag och magen mår bra av :)

 3. Emilie skriver:

  Hej! Jag undrar om du kan tänka dig att sälja det leopardmönstrade linnet från Nelly? Jag är helt desperat, kan göra vad som helst för att få köpa det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Bulk Email Sender