Bodylicious och Nike Brasilia

Två av julklapparna jag fick var en snygg sportväska från Nike och boken Bodylicious av Sofi Fahrman och Julia Fors. Har läst igenom den och tycker att den verkar riktigt bra! Mycket av det de skriver och visar har jag koll på men de ger många bra kosttips och hur man bör tänka gällande mat och träning. Mellanmål, clean eating, träningsövningar etc. En bok att gå tillbaka till flera gånger för att få nya idéer när man kört fast i tänket. Ett tips!

 

nike sportsbag brasilia

Related Posts with Thumbnails

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Bulk Email Sender