God Jul!

collage

Nu börjar vi bli redo för julafton!

Igår stod jag, med pappa som assistent, vid spisen halva dagen. Vi gjorde bland annat lakrits- och citrontryffel och puffkola. Så det ska vi provsmaka på ikväll framför Bingolotto. Jag tycker att det är mysigt med traditioner. Ikväll klär vi granen, vi smakar på skinkan och kollar som sagt på Bingolotto. Imorgon firar vi med min mors släkt och på juldagen ska vi umgås med min fars släkt. Kommer garanterat bli en mysig jul, som alltid.

Dessvärre har inte riktigt julkänslan infunnit sig än. Jag är inget stort fan av en massa snö men på julafton vill jag inte ha spöregn och plusgrader! Men men, man får vara tacksam för det som faktiskt är bra. Jag har en fin familj, kommer få en massa mat på bordet och har möjlighet att dela paket med mina nära.

Hoppas ni får en riktigt mysig jul! ♥

God-Jul-2011

Related Posts with Thumbnails

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Bulk Email Sender