En välbehövlig paus..

Har haft fullt upp senaste veckan med jobb x2, dator som fortfarande är paj och en del annat strul. Men nu är jag tillbaka och sugen på att blogga igen! Dock så kommer det mesta ske med mobilbilder eftersom datorn som sagt är paj.. Trist!

Läser ni helst bloggar där de lägger ner sig med bilder/foton eller duger det lika bra med mobilbilder från vardagen? Jag tycker både och. Självklart ser det bra ut med en blogg som har seriösa och redigerade bilder men vem har den tiden? Sitta och redigera och fixa bilder varje dag för att få fina inlägg? Jag har inte den orken/tiden iaf :)

Under veckan och helgen har jag hunnit med att vara i stugan, kolla in en MMA-gala här i Karlstad och tränat för Friska Karlstad. Bilder kommer! Nu ska jag fortsätta jobba! Är inne i sista veckan för vårprojektet så det är fullt upp.

20120509-123312.jpg

Related Posts with Thumbnails

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Bulk Email Sender