Hemmafix!

Förkylningen vägrar ge sig och jag är trött och seg. Som tur är så är jag ledig det mesta av dagen så jag kan kurera mig hemma. Det ska storstädas och fixas klart efter alkov-bygget. Dock är jag inte klar än. Vi ska montera skåp under sängen för att skapa förvaring och för att slippa städningen under sängen. Till det ska vi använda fläktskåp från Ikea. Men mer om det när det blir aktuellt.

Jag har även ett projekt att planera. Jag & Linda har idéer som vi snart ska avslöja!

Dags att sätta igång! Detta blev ett grymt tråkigt inlägg men bättre det än inget alls! ;)

Related Posts with Thumbnails

2 kommentarer

  1. Fredrik "The Geek" J skriver:

    Jag tycker inte detta inlägg var tråkigt :)
    Krya på dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Bulk Email Sender